Kåring af Årets virksomheder 2021

Traditionen tro kårer vi på årets sidste netværksmøde Årets virksomheder i vores fællesskab i RelationsNetværket.

I år bliver det den 3. december 2021 på Trinity Hotel & Konference Center fra kl. 10 – 12. Vi slutter mødet med frokost.

Det er også en tradition, at vi inviterer en spændende oplægsholder til vores juleafslutning, og i år er ingen undtagelse. I år får vi besøg af Peter Bredsdorff-Larsen – nuværende landstræner for Færøernes Landshold og tidligere assistenttræner for Ulrik Wilbek for det danske herrelandshold – som vil holde et foredrag med overskriften “Jagten på den perfekte præstation“.

Lederen er afgørende for udvikling af en vinderkultur, hvor medarbejderne engagerer sig og tager ansvar for toppræstationer i hverdagen. Ved at involvere medarbejderne og teamet i at have fokus på alle komponenter, der bidrager til gode resultater, træner lederen organisationen i at udvikle en kultur, der vinder over konkurrenterne. Og som samtidig udvikler et attraktivt arbejdsmiljø.

Med baggrund i mange succesfulde år som træner for landshold og klubhold, og med de foreløbige resultater fra et forskningsprojekt i udvikling af vinderkultur, serverer Peter Bredsdorff-Larsen et humørfyldt og inspirerende oplæg, der stiller skarpt på ledelsesmæssige tilgange og værktøjer, der bidrager til at medarbejderne og teamet bliver en langtidsholdbar succes.

Som assisterende landstræner for herrelandsholdet i perioden fra 2005 til 2015, deltog Peter ved europamesterskaber, verdensmesterskaber og ved OL. Perioden bød på store oplevelser og medaljer, herunder de første guldmedaljer til Danmark. Som cheftræner har Peter deltaget i DM- og pokalfinaler med 3 forskellige klubhold, og bidrog til at vinde de første guldmedaljer til Aalborg og Bjerringbro-Silkeborg.

Uden for håndboldbanen har Peter en Master i Organisatorisk Coaching og Læring fra Ålborg Universitet, og har som leder i erhvervslivet og som selvstændig konsulent designet og afviklet større og mindre udviklingsforløb for ledere og teams. 

Peter er endvidere initiativtager og vejleder på et 3 årigt Ph-d projekt, der undersøger og tilvejebringer viden og indsigter  i fht udvikling af ”vinderkultur”.

Vi får besøg af en erfaren og kompetent leder, og vi skal høre hans bud på ledelse og teamsamarbejde. Det bliver både spændende og underholdende.


Dato: 3. december 2021
Tid: 10.00 – 12.00 – vi slutter med frokost
Sted: Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia
Pris: 300 kr. + moms
Tilmelding: kbv@relationsnetvaerket.dk


Programmet for formiddagen ser således ud:

  • 10.00 – Velkomst og tilbageblik på 2021
  • 10.15 – Jagten på den perfekte præstation – foredrag v. Peter Bredsdorff-Larsen
  • 11.30 – Pause
  • 11.45 – Kåring af Årets Virksomheder og uddeling af “tommelop-priser” 2021
  • 12.00 – Frokost