Karriere, biodiversitet hos GEV

I Billund Kommune har forsyningsselskabet GEV adopteret en skoleklasse fra Grindsted Privatskole / Børnehaven Lindetræet

Klassen og GEV har samarbejdet igennem flere år, og nu går eleverne på 7. årgang.

I løbet af foråret 2022 har elevene og GEV samarbejdet om flere forskellige ting:

Der er blandt andet lavet videos med interviews af medarbejdere på GEV, hvor formålet var, at give eleverne en større kendskab til GEV´s medarbejdere og personlige karriereveje.

Eleverne har været på læringsbesøg, hvor de har optaget og interviewet forskellige medarbejdere fra forskellige afdelinger. Eleverne har redigeret optagelserne og sendt dem til GEV med QR-koder, som virksomheden har brugt ved deres 110-års jubilæum, hvor der var åbent hus. Der kom 700 besøgende til åbent hus, hvor der var food-trucks, show med Sebastian Klein og en QR-kode-skattejagt, hvor de besøgende kunne gå rundt på virksomheden, og se elevernes videoer og efterfølgende besvare spørgsmål og vinde præmier.

I løbet af foråret, har elevene også været med til indvielsen af et biodiversitetsområdet. Her kan besøgende gå rundt blandt stendynger, blomster og kvashegn og scanne QR-koder. Så får de adgang til elevernes podcasts omkring udvalgte hotspots.

Eleverne har lavet nogle fantastiske produktioner i dette skoleår, og skoleåret sluttede derfor af med velfortjent kage på skolen i sidste uge.