LederNetværk – opstartsmøde

Den 23. februar 2022 fra kl. 13-16 inviterer RelationsNetværket til opstartsmøde i sit nye netværk op for ledere.

Netværket, som består af ledere med personaleansvar, mødes til 6 årlige netværksmøder, hvor videndeling, sparring, oplæg og opbygning af relationer er i fokus. Det er svært at være leder, og alle ledere møder store og små udfordringer undervejs. I netværket vil vi sætte fokus på disse udfordringer, og i samarbejde dele viden og erfaringer.

Til dette opstartsmøde har vi inviteret en spændende inspirator, idet vi får besøg af Birgitte Clausen fra virksomheden struqtures. Birgitte har en lang karriere bag sig som leder i flere private og offentlige virksomheder. Birgitte vil holde et inspirationsoplæg med overskriften “Giver det overhovedet mening at sondre mellem ledelse og forandringsledelse?“, hvor hun bla. vil komme ind på følgende:

Hvor stopper daglig ledelse og hvor starter forandringsledelse i en virkelighed, hvor forandringer kommer fra alle sider hele tiden? Måske det er vigtigere at se på, hvad man være særlig opmærksom på i ledelse for at skabe mest mulig forandringskapacitet i et team eller en virksomhed. Det handler mindre om at håndtere den enkelte forandring og mere om at kunne bruge de rette ledelseshåndtag i dagligdagen til at geare organisationen bedst muligt til foranderlighed og uforudsigelighed.


Dato: 23. februar 2022
Tid: 13.00 – 16.00
Sted: Oplyses senere (et sted i Trekantområdet)
Pris: 200 kr. + moms
Tilmelding og nærmere informationer: kbv@relationsnetvaerket.dk


Dagsordenen for opstartsmødet ser således ud:

  • 13.00 – Velkomst og præsentation
  • 13.30 – Giver det overhovedet mening af sondre mellem ledelse og forandringsledelse? – oplæg ved Birgitte Clausen
  • 14.30 – Pause
  • 14.45 – Relations- og refleksonssamtaler
  • 15.45 – Opsamling og tak for i dag.

Tilmeld dig RelationsNetværket HER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev HER