Med livet som indsats – en ludoman taler ud – foredrag med TV-journalist Claus Elgaard

Tirsdag den 7. februar 2023 får vi besøg af den landskendte radio- og TV-journalist Claus Elgaard, som vil holde et spændende foredrag om sit spændende liv med op- og nedture.  

Claus Elgaard vil give os en fortælling om sin egen oplevelse af ludomani. Claus Elgaard er journalist, radio- og tv-vært, forfatter og foredragsholder. Mange kender ham som studievært på TV 2, hvor han har rapporteret for TV 2 Sporten. Herudover har han været journalist på Danmarks Radio i 4 år og nyhedsvært på TV 2 Østjyllland i 3 år. Han har desuden været medietræner for adskillige politikere og erhvervsfolk og holdt foredrag i mere end 10 år.

Claus Elgaard er forfatter til bogen ”Med livet som indsats – en ludoman taler ud”, som handler om hans eget liv bag facaden.

Claus Elgaard foredrag er et enestående indblik i hans succesfulde karriere, der næsten gik tabt. Hvorfor og hvordan gik det, som det gjorde? Trods det alvorlige emne, så giver Claus Elgaard også anledning til grin med sin underholdende og nærværende tilstedeværelse.


Dato: 7. februar 2023
Tid: 8.30 – 11.30 (morgenkaffen er klar fra 8.15)
Sted: Kryb i Ly Kro, Kolding Landevej 160, 7000 Fredericia
Pris: 220 kr. + moms
Tilmelding: kbv@relationsnetvaerket.dk


PROGRAM:

  • 08.30 – Velkomst og præsention
  • 08.45 – “Med livet som indsats – en ludoman taler ud” foredrag m. Claus Elgaard
  • 10.15 – Pause
  • 11.30 – Mød en som du ikke kender – 1-1-relationssamtaler
  • 12.30 – Tak for i dag.