Compassionfokuseret ledelse (HR-netværksmøde)

Netværksgruppen: HR for de store holder netværksmøde tirsdag den 22. november 2016 fra kl. 13 – 16.

Netværksmødet er det sidste af i alt 6 HR-netværksmøder i 2016, og det markerer dermed afslutningen på et møderække med spændende temaer, erfaringsudveksling og relationer.

Til dette møde, er det via et samarbejde med virksomheden Strongmind lykkedes, at få en meget spændende oplægsholder til at komme holde oplæg. Det er nemlig lykkedes at få ledelses guru Michael Andersen til at komme, og holde et spændende oplæg om ledelse set fra hans vinkel.

Temaet for netværksmødet er: Compassionfokuseret ledelse – bundlinje gennem selvledelse og medfølelse.

Compassionfokuseret ledelse er en evidensbaseret ledelsesfilosofi skrevet at Michael Andersen. Michael vil i dette foredrag belyse konsekvenserne af den traditionelle ledelsestænkning, og belyse nutidens og fremtidens behov. Temaer som talent management, performance, disruption, organisationsudvikling, ledelse, rekruttering, generation x og y og transformationer vil blive berørt i en ledelsesmæssig og forretningsstrategisk kontekst. For nogle vil dagens indlæg virke som hjertemassage til HR, for andre som et dødsstød. Sikkert er det, at det bliver underholdende og inspirerende.


Præsentation af Michael Andersen:
Michael Andersen er nok det nærmeste Danmark kommer på en rigtig ledelses guru. Han har arbejdet med topchefer og high performere i mere end 25 lande og er er uddannet fra HARVARD og INSEAD og har været rådgiver i nogle af verdens største organisationer. Michael har en særlig fokus på ledelse og mennesket i den forretningsstrategiske kontekst. Læs mere om Michael Andersen HER

michael-andersen-1


Dato: 22. november 2016
Tid: 13 – 16
Sted: Trinity – hotel og konference center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia
Tilmelding: kbv@relationsnetvaerket.dk


Programmet for netværksmødet ser således ud:

  • 13:00 Velkomst og præsentation
  • 13.15 Dagens vært har ordet
  • 13.30 Compassionfokuseret ledelse – bundlinje gennem selvledelse og medfølelse v. Michael Andersen
  • 15.00 Networking – uformel evaluering af året i gruppen, tak for i år, god jul og ikke mindst: lidt godt til ganen
  • 16.00 Tak for i dag.