Netværk – hvad kan jeg bidrage med?

Netværk og networking er populært som aldrig før – og det er med god grund. Det er nemlig her – i netværkene – vi kan dele viden, finde nye kontakter, udveksle erfaringer og skabe samarbejde. Netværket er også stedet, hvor vi finder det nye job. 70-80% af alle ledige stillinger bliver aldrig slået op, men besættes i stedet gennem netværk og uopfordrede henvendelser.

Networking handler i bund og grund om at skabe værdi for hinanden; om gensidigt at berige hinanden. Og i den forbindelse er det afgørende at have indblik i, hvilke netværkstyper der findes, og hvilke som indgår i dit netværk.

Netop de to overvejelser vil dagens oplægsholder Lotte Mølgaard fra Garuda AS fokusere på under temaet “Networking – hvad kan jeg bidrage med?” Der venter et spændende indlæg om netværkstyper, hvor du får et indblik i din egen netværksprofil,og hvad du kan bruge den til, når du netværker.

Dagens inspirator Lotte Mølgaard er chefkonsulent hos Garuda AS, som tilbyder personprofiler til rekruttering og udvikling af individer og teams.

 

Dato: 29. marts 2017
Sted: Trinity Hotel og Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia
Tilmelding: kbv@relationsnetvaerket.dk
Pris: 200 kr. + moms. Gæster er velkomne

 

Programmet for netværksmødet ser således ud:

08.30 – Velkomst og præsentation
08.45 – Mød en som du ikke kender – relationssamtaler
10.15 – Pause
10.30 – Netværk – hvad kan jeg bidrage med? – inspiration ved Lotte Mølgaard, Garuda AS
11.30 – Tak for i dag.