På arbejde hos OCC

I Odense har Odense Congress Center adopteret en skoleklasse fra Hunderupskolen. Eleverne der nu går i 3. kl. var den 24. juni 2019 på læringsbesøg.

Det blev en spændende og lærerig oplevelse for eleverne. Eleverne var ude og prøve kræfter med de forskellige arbejdsopgaver det findes på en arbejdsplads som OCC.

De var på arbejde i køkkenet, Restauranten, Receptionen, Blomsterværkstedet og rengøringen.

Da de ankom til OCC fik de en bolle samt saftevand. Tom P bød velkommen og fortalte at alle de tegninger vi havde modtaget har vi fået hængt op i hotel gangen sådan alle vores mange gæster kunne se vi havde adopteret dem. Efter de fik spist bollerne gik de ned for at kigge på billeder.

Så var det tid til at komme ud at arbejde.
I køkkenet lærte de om hygiejne, smurte sandwich som de senere skulle spise til frokost og fik set den store køler.
I restauranten skulle der dækkes borde med dug samt service og eleverne lærte hvordan et bord bliver korrekt opdækket.

I receptionen fik eleverne et indblik mange forskellige arbejdsopgaver der findes i løbet af dagen, og at der er arbejdslister alt afhængig af hvornår på dagen man er på arbejde. De var meget overrasket over hvor mange forskellige ting man skal lave. Eleverne hjalp en gæst der havde glemt en oplader til et møde og så depotet.

I blomsterværkstedet fandt eleverne ud af at der skulle bestilles blomster til alt hvad der foregår her i huset og de fik lov til at være kreative og selv binde buketter med roser. Disse skulle bruges i restauranten til pynt og bagefter fik alle pigernes deres egen buket med hjem.

Sidst men ikke mindst skulle der gøre rent på værelserne hvor der både skulle gøre rent på toilettet samt skiftes sengetøj.

Tilbage i klassen fortalte eleverne hver især om deres oplevelser og arbejdsopgaver dagen igennem. Eleverne mente dog ikke der var nogle grund til at fortælle mor og far at de nu kunne fx skifte sengetøj eller dække bord. Fælles for dagen var at der var godt humør og krydret med mange gode historier – både fra eleverne, men også medarbejderne på OCC.