Rock`n` roll Business

Onsdag den 13. september 2017 inviterer RelationsNetværket i samarbejde med AOF Vejle-Fredericia til et spændende, og anderledes, netværksarrangement.

Overskriften: Rock´n´ roll Business dækker over, at vi skal høre et foredrag med Jesper Binzer – der er forsanger i DAD – og fremtidsforsker Thomas Geuken. 

I foredraget “Rock’n’Roll Business” introducerer Thomas Geuken publikum for rock’n’rolls grundregler overført til ledere, og det hele illustreres ved hjælp af anekdoter fra Jesper Binzers eget rock’n’roll liv som forsanger i bandet D-A-D.

Ledere kan lære af rockbands, at virksomhed og medarbejdere er hinandens råstof, mulighed og skæbne – at man indgår i et kollektivt fællesskab med hinanden. Og at talent og drive er noget medarbejderne frivilligt giver eller holder tilbage afhængigt af, om lederen formår at skabe den rette ånd af loyalitet, dedikation og passioneret fællesskab – og samtidig evner at få virksomheden til at smelte sammen med medarbejderne til en produktiv organisatorisk enhed med drive, integritet og en tilpas portion oprør og vildskab, helt som i et rockband.

Som deltager i vores netværksarrangement får du endvidere mulighed for at høre et oplæg om “Meningsfuldt arbejde” v. Jesper Outzen fra “Make work meaningful”.

“Jeg forestiller mig en verden, hvor flertallet oplever formål og mening med deres arbejde. I det moderne liv er arbejde ikke bare en måde at tjene penge på. Nye generationer ønsker arbejde, som skaber mening, personlig udvikling og en vej til at forfølge deres drømme. Jeg vil ikke bare underholde jer, men også give jer noget at reflektere over og inspirere til handling i dit fremtidige arbejdsliv og i dine relationer til andre. Jeg kommer med idéer, inspiration og relevante cases – både fra videnskaben og mit professionelle virke – om hvorfor og hvordan arbejde bliver meningsfuldt. Formålet med foredraget er at give nye perspektiver og inspirere dig til at handle, så dit arbejde også bliver meningsfuldt.”

 

Programmet for denne spændende eftermiddag/aften ser således ud:

16.00 Velkomst og præsentation
16.15 Gør arbejdet meningsfuldt – inspiration v. Jesper Outzen
17.45 Fælles middag
19.00 Rock´n´ roll Business – fordrag v. Jesper Binzer, DAD og  fremtidsforsker Thomas Geuken
21.00 Tak for i dag.

 

Dato: 13. september 2017
Tid: 16.00 – 21.00
Sted: Bygningen, Ved Anlægget 14 B, 7100 Vejle
Pris: 500 kr. + moms incl. middag og foredrag
Tilmelding senest den 1. september 2017 (der er max. plads til 15 deltagere – først-til-mølle)
Tilmelding til: kbv@relationsnetvaerket.dk