Sådan optimerer du din hjemmeside

Den 7. juni 2017 fra 8.30 – 11.30 holder netværket for 1-mands-virksomheder møde. Denne gang et emnet: Sådan optimerer du din hjemmeside.

Det vil være Camilla Simonsen fra Tekstsprutten der vil undervise og inspirere os om emnet.

På mødet kan du lære, hvordan du optimerer en enkelt side på din hjemmeside. Der vil ikke være nogen slides. Tag din computer med. Der er bestilt en hurtig internetforbindelse. Vi snakker om valg af søgeord, struktur på hjemmesiden, tekst (indhold), intern linkbuilding og optimering af title og meta description med udgangspunkt i konkrete eksempler. Du er velkommen til at melde dig frivilligt, hvis din side skal være case. Du får også kendskab til nogle udvalgte værktøjer.

SEO – opnå en høj placering
Søgemaskineoptimering (SEO) handler overordnet om at optimere hjemmesider, så de opnår en høj placering i søgemaskinerne. Det handler om synlighed. Der kan være forskellige mål med at blive synlig, for de fleste handler det om at sælge en vare eller et budskab.

Gør dig synlig og få kunderne til at kontakte dig
Har du en virksomhed, vil dét at tiltrække kunder være essentielt. Ved at optimere din hjemmeside kan du gøre dig synlig for potentielle kunder og få dem til at kontakte dig. Det gør salgsarbejdet meget lettere, og du vil i højere grad opleve, at du får de kunder, du ønsker at arbejde for og sammen med.

Dato: 7. juni 2017
Sted: Hornstrup Kursuscenter, Kirkebyvej 33, Hornstrup Kirkeby, 7100 Vejle
Tid: 8.30 – 11.30
Pris: 200 kr. + moms – gæster er velkomne
Tilmelding: kbv@relationsnetvaerket.dk 

Programmet for netværksmødet ser således ud:

08.30 – 08.45 Velkomst og præsentatin
08.45 – 09.45 One-to-one-talks – møde nye relationer
09.45 – 10.00 Pause
10.00 – 11.30 Sådan optimerer du til hjemmeside v. Camilla Simonsen, Tekstsprutten
11.30 – tak for i dag.

Vi slutter netværksmødet med en sandwich.