Samarbejde og god tone

Den 31. oktober 2017 var eleverne fra 2. kl. på Kolding Friskolelæringsbesøg hos deres adoptionsvirksomhed Autohuset Vestergaard.

Eleverne blev modtaget hos Autohuset Vestergaard kl. 8.30, hvorefter de blev ført op i kantinen, som var elevernes base hele dagen.

Læringsbesøgets tema var ”samarbejde og god tone”.

Autohuset Vestergaard har sat deres reservedelschef, som frontfigur/kontakt person for de fremtidige læringsbesøg. Derfor var det også ham, og en anden medarbejder, som stod for den første præsentation. Her blev der snakket om samarbejde i Autohuset Vestergaard og hvorfor det er så vigtigt. For at gøre denne præsentation sjovere, lavede Autohuset Vestergaard et scenarie/skuespil, hvor der blev vist: Hvad der sker hvis samarbejde og tonen ikke fungerer. I den forbindelse blev der spurgt ud til klasse, hvad personerne skulle have gjort i stedet.

2. Klasse har skrevet en sang efter deres seneste besøg, og den sang eleverne for alle mekanikerne.

Grundet stor succes fra sidste besøg, og ny tilkommende elever i klassen, blev det besluttet at lave en rundvisning igen, hvor der også blev talt med eleverne omkring vigtigheden af at skikfte til vinterhjul.

Dagens anden opgave, omhandlede samarbejde i form af at klargøre/rengøre biler. Klassen blev delt op i grupper på 5 elever, og fik så en bil, de under opsyn af en medarbejder fra Autohuset Vestergaard, skulle klargøre. Alle børnene var utrolig oplagte til at udføre opgaven og gjorde det super godt.

Autohuset Vestergaard Kolding Friskole Virksomheder adopterer skoleklasser RelationsNetværket Den åbne Skole Autohuset Vestergaard Kolding Friskole Virksomheder adopterer skoleklasser RelationsNetværket Den åbne Skole Autohuset Vestergaard Kolding Friskole Virksomheder adopterer skoleklasser RelationsNetværket Den åbne Skole Autohuset Vestergaard Kolding Friskole Virksomheder adopterer skoleklasser RelationsNetværket Den åbne Skole