Scandic Eremitage fik besøg af skoleklasse

Den 26. oktober 2016 var en ganske særlig dag for eleverne i 1. b på Ordrup Skole. Det var også en ganske særlig dag for medarbejderne på Scandic Eremitage i Lyngby. Det var nemlig i dag, at elever og medarbejdere skulle møde hinanden for første gang. Scandic Eremitage har adopteret 1. b og læringsbesøget var det første af mange i de kommende skoleår.

Efter en velkomst og præsentation af Scandic Eremitage v. direktør Birgit Nørgaard var eleverne blandt andet en rundvisning på hotellet, og eleverne var meget nysgerrige og spørgelystne. Inden turen gik hjem til skolen igen havde Scandic lavet en quiz med spørgsmål omkring hotellet.

Hjemme på skolen har eleverne arbejdet videre med de oplevelser og indtryk de fik ved læringsbesøget. I faget billedkunst har hver elev lavet en tegning af hotellet med blyant/sort tusch. Billederne bliver hængt op i klassen. Eleverne skal endvidere skrive og tegne om besøget. Eleverne har også gennemgået spørgsmålene i den quiz som Scandic havde lavet.

I forbindelse med adoptionen af 1. b har direktør Birgit Nørgaard udtalt følgende:

“Vi er utrolig spændte på projektet og glæder os rigtig meget til, at lære børnene at kende og følge dem hele vejen til de går ud af folkeskolen. Jeg er overbevist om, at børnene kan tilføre hotellet mange gode synspunkter gennem årene, som vi kan bruge i forhold til hvor vi skal bevæge os hen – de er jo vores fremtidige gæster og medarbejdere. Derudover synes jeg det er utroligt berigende at arbejde med børn, og jeg håber, vi kan være medvirkende til, at de med årene får et godt indblik i hvad, der venter dem på arbejdsmarkedet og hvad vi som virksomhed forventer af dem som fremtidige medarbejdere. Discipliner som at møde til tiden, tage ansvar og vise resultater er jo noget de kan bruge uanset om de vælger at arbejde i hotelbranchen eller andre brancher.”

 

Scandic Eremitage Ordrup Skole Virksomheder adopterer skoleklasser RelationsNetværket Den åbne skole  Scandic Eremitage Ordrup Skole Virksomheder adopterer skoleklasser RelationsNetværket Den åbne skole Scandic Eremitage Ordrup Skole Virksomheder adopterer skoleklasser RelationsNetværket Den åbne skole Scandic Eremitage Ordrup Skole Virksomheder adopterer skoleklasser RelationsNetværket Den åbne skole