Scandic Jacob Gade fik besøg af 1. A

Mandag den 30. april 2018 var en ganske særlig dag for eleverne fra 1. A på Hældagerskolen i Vejle. De skulle nemlig besøge deres adoptionsvirksomhed Scandic Jacob Gade for første gang.

På hotellet blev eleverne modtaget af direktør Michael F. Thomsen, og læringsbesøget startede morgenmad i hotellets buffet. Da det var elevernes første besøg var dagen primært en introduktion til hotellet. Der var rundvisning på hotellet og de tilhørende teater.

Det blev en god start på et forhåbentligt langt samarbejde, hvor eleverne skal besøge Scandic Jacob Gade et par gange om året. Der er allerede spændende ideer til kommende læringsbesøg som fx madspild, affaldshåndtering, miljø og bæredygtighed, og ikke mindst arbejdsmiljø og trivsel. Scandic blev kåret til Danmarkes Bedste Arbejdsplads i 2017.

Scandic Hotel Jacob Gade Hældagerskolen Den åbne skole RelationsNetværket Virksomheder adopterer skoleklasser Scandic Hotel Jacob Gade Hældagerskolen Den åbne skole RelationsNetværket Virksomheder adopterer skoleklasser Scandic Hotel Jacob Gade Hældagerskolen Den åbne skole RelationsNetværket Virksomheder adopterer skoleklasser Scandic Hotel Jacob Gade Hældagerskolen Den åbne skole RelationsNetværket Virksomheder adopterer skoleklasser