Scandic Odense fik input af adoptionsklasse

Den 25. november 2016 besøgte eleverne fra 3. A på Sanderumskolen igen deres adoptionsvirksomhed Scandic Odense til et læringsbesøg.

Eleverne ankom til Scandic Odense kl. 11.30, og efter en lille rundt-om-bordet snak, om hvad der var sket siden sidst eleverne havde været på læringsbesøg, blev eleverne præsenteret for Scandic´s nye zone-måtter som bla. er “emiter et dyr-zone”, “Kompliment-zone” og “Kramme-zone”. Som det fremgår af billederne blev de enkelte zoner afprøvet i praksis.

Scandic Odense Sanderumskolen Virksomheder adopterer skoleklasser RelationsNetværket Den Åbne Skole Scandic Odense Sanderumskolen Virksomheder adopterer skoleklasser RelationsNetværket Den Åbne Skole Scandic Odense Sanderumskolen Virksomheder adopterer skoleklasser RelationsNetværket Den Åbne Skole Scandic Odense Sanderumskolen Virksomheder adopterer skoleklasser RelationsNetværket Den Åbne Skole

Herefter fik eleverne en præsentation af housekeeping-teamet, og eleverne blev inddelt i hold, som så blev sendt ud på forskellige poster (værelser), hvor de bla. skulle tælle og gange håndklæder på rengøringsvognen, redde senge på tid, formen en svane ud af et håndklæde på tid, finde antal logoer på et værelse samt komme med gode forslag til indretningen af et handicapværelse. Det sidste var elverne rigtig gode til.

Scandic Odense Sanderumskolen Virksomheder adopterer skoleklasser RelationsNetværket Den Åbne Skole Scandic Odense Sanderumskolen Virksomheder adopterer skoleklasser RelationsNetværket Den Åbne Skole Scandic Odense Sanderumskolen Virksomheder adopterer skoleklasser RelationsNetværket Den Åbne Skole

Elevene samledes igen i et mødelokale, hvor vinderholdet blev kåret, og der blev hygget med frisk frugt.

Det blev en rigtig god dag med gode input og spørgsmål fra klassen, som nu er hjemmevandt på Scandic Odense, og dermed meget mere åbne.