Scandic Odense har fået fantasiværelser

Scandic Odense har de seneste par år samarbejder med en skoleklasse fra Sanderumskolen, og i forbindelse med renoveringen af værelserne på hotellet har klassen, med udgangspunkt i et, arbejdet med collage, farver og perspektiver.

Processen begyndte med at eleverne var på besøg på hotellet for at fotografere værelserne. Værelserne er herefter lavet om til fantasiværelser, og fredag den 19. maj 2017 var eleverne igen på besøg på hotellet – denne gang for at aflevere og præsentere deres arbejde.

Eleverne overrakte deres coallager til hoteldirektør Tom Filstrup, og eleverne fortalt om, hvordan de havde arbejdet med emnet. Fremover vil de fine collager hænge på Scandic Odense.

Tom Filstrup fortalte eleverne om, hvordan Scandic Odense arbejder med sund morgenmad, og hvordan de forsøger at få mødedeltagere på hotellet til at bevæge sig mere til møderne.

 Scandic Odense Sanderumskolen Virksomheder adopterer skoleklasser Den åbne Skole RelationsNetværket Scandic Odense Sanderumskolen Virksomheder adopterer skoleklasser Den åbne Skole RelationsNetværket Scandic Odense Sanderumskolen Virksomheder adopterer skoleklasser Den åbne Skole RelationsNetværket  Scandic Odense Sanderumskolen Virksomheder adopterer skoleklasser Den åbne Skole RelationsNetværket Scandic Odense Sanderumskolen Virksomheder adopterer skoleklasser Den åbne Skole RelationsNetværket