Scandic Regina fik besøg

I Herning har Scandic Regina adopteret en skoleklasse fra Børneskolen Bifrost. Den 13. maj 2019 var eleverne – der går i 1. kl. – på deres første læringsbesøg hos Scandic.

Læs nedenfor er et par af de omtaler som eleverne har skrevet om deres oplevelser fra deres første besøg på Scandic Regina (eleverne har selv skrevet, så der er måske enkelte stavefejl….):

Theo – 8 år:
Vi kørt i en elavatre og så fik vi frokter. Vi kom op på anen sal og så fik vi noget fortalt om Scandic. Jeg skule vær samen med Alfred Siri thit og Noor. Den voksne vors grope skule have var i baren og der var et fidnescenter og nederst ver der et kæmpe køleskap og der var nesten alt maden. Der var så mange etasjer ni var der. Der var blå tæppe på etasje et til træ. Og på etasje 4 til 6 er der grøn.Og på etasje 7 til 9 er lilla.

Silke – 8 år:
Da vi kom til Scandic så skulle vi alle sige hej til Rikke. Hun følge os op på 2. sal. Vi fik frugt, da var ananas vandmelon tomat og agurk. Den der viste os rundt er Erik han var tekniker. Så var vi i køkken der så vi en stor ovn og et stor fryserum vi stod i. Så spiste vi frukost og skulle hjem.

Ronja og Frederikke:
Vi skulle have frugt og så fik vi noget avide om Scandic. Vi skulle rundt på Scandic vi udspioner Alfred han peger på øl. Frederikke sad i en stol den var blå og man sider godt i den. Vores leder af gropen hun var i resepsjonen hun var sød. Tvet tændte af sig selv. Så skulle vi ha madpakker . det var vores historie slut.

Pressen i form af Herning Folkeblad var også med, og det blev til en fin artikel i avisen.