Severin fik hjælp af 2. A

Fredag den 14. december 2018 var eleverne fra 2. A på Vestre Skole igen på læringsbesøg hos deres adoptionsvirksomhed Severin Kursuscenter.

Klassen havde øvet sig ihærdigt på at gå Lucia hjemmefra og var meget spændte på, at skulle gå Lucia for over 200 gæster.  Det gik super godt og gæster (og personale) var meget glade for den fine oplevelse.

Under den efterfølgende frokost kom en receptionist (Anne) og kok (Rasmus) styrtende og fortalte Tina (direktør), at der kom uventede gæster og der ikke var personale nok til at løfte opgaven.

2.a tilbød, som den naturligste ting, at det kunne de da sagtens hjælpe med. Vi arbejder her jo også! Hurtigt blev alle elever inddelt i grupper, der skulle klargøre bl.a. lokale med stole og borde, borddækning, pyntning, kaffelavning, tilberede frugt/kage og æbleskiver.

Eleverne var lynhurtige, så de blev bedt om at øve en ”tale”, så de kunne modtage gæsterne. Stor var overraskelsen, da receptionen blev fyldt med forældre, søskende samt bedsteforældre. Eleverne samt deres familie nød eftermiddagen i stor stil, hvor de blev vist rundt på Severin samt nød det flotte kagebord (og lokale), som eleverne havde pyntet så fint…