Sidste tur med kliken

Alting har en ende, og i går var det sidste tur for eleverne fra 9. C på Petersmindeskolen i Vejle Kommune

“Sidste tur med kliken”

I går var 9.C fra Petersmindeskolen, direktør Bent Olsen, lærer Julie Røjgaard, Connie Enevoldsen og Mikkel jensen på tur til hovedstaden, som afslutning på et 9 år langt “adoptionsforløb”.

Transporten til København stod VIKINGBUS A/S for med en skøn VIP-bus, og undervejs fik Bent sandheden at føle på den super dejlige måde. Hans skønne “unger” holdt på skift tale for ham omkring alle de oplevelser de har haft sammen siden de gik i 1. klasse, og det var ret rørende at høre, hvor stort indtryk det er lykkes for Bent og mine tidligere medarbejdere i Artusbyg A/S & Artusbyg Entreprise A/S at gøre.

I Folketinget blev eleverne guidet rundt af Moderaternes gruppeformand, Henrik Frandsen og de så bl.a. Folketingssalen og blev trukket igennem Grundloven og fik en fornemmelse af “magt” i Finansudvalgssalen, hvor der administreres ca. 1.200 milliarder. Wow, det er mange kroner hvert år

Hos DI – Dansk Industri blev eleverne klogere på overenskomster og hvad de ca. 900 medarbejdere i huset arbejder med for at styrke Danmarks virksomheder, og derigennem Danmark som helhed. Tak til Heike Hoffmann for rundvisning

Sidst var alle i Tivoli, hvor der var mad og fri turpas (til de modige), hvorefter turen gik hjem mod Vejle.

Fantastisk dejlig dag i bedste selskab og samtidig den ultimativt skønneste finale på et godt makkerskab hen over årene.

Tak til Karsten B. Vester fra Virksomheder adopterer skoleklasser – sammen uddanner vi fremtidens medarbejdere for at facilitere os gennem årene og tak til Line Riis Knudsen for at arrangere turen.

Alt klappede perfekt – og puha en skøn tid vi har haft sammen.