Sinatur Hotel Gl. Avernæs adopterer 1. klasse

Mandag den 9. maj 2016 var en spændende dag for eleverne i 1. klasse på Ebberup Skole. De skulle nemlig for første gang – af mange – besøge deres adoptionsvirksomhed Sinatur Hotel Gl. Avernæs.

Hotellet og skolen har indgået et langvarigt partnerskab, og eleverne skal besøge virksomheden minimum 2 gange pr. skoleår. Partnerskabet er en del af RelationsNetværkets initiativ “Virksomheder adopterer skoleklasser“.

Det blev et spændende besøg for eleverne, hvor de også fik hilst på Assens Kommunes Borgmester Søren Steen Andersen, blev interviewet til TV2 og meget andet.

Besøget startede kl. 9, hvor eleverne blev budt velkommen af hoteldirektør Morten Grimsgaard, og eleverne lavede navneskilte. Herefter blev eleverne vist rundt i mindre hold af hotellets medarbejdere. Efter rundvisningen var det “optankning” på terrassen – især romkuglerne var et hit :-).

Efter en pause var der stjerneløb i hotellets store park.

Dagen sluttede med afsløring af kunstværket Valkyrien, som Borgmesteren skulle afsløre, og selvfølgelig fik han hjælp af et par kvikke elever.

Besøget sluttede med boblevand på terrassen og en lækker frokost i restauranten. Så ingen kedelige madpakker i dag.

Trætte og mætte af indtryk blev eleverne hentet af bussen og kørt tilbage til skolen. Men eleverne ville meget gerne på besøg igen.

Gl. Avernæs Ebberup Skole Assens

Gl. Avernæs Sinatur Assens Ebberup Ebberup Skole Gl. Avernæs Assens Sinatur