Skab mere arbejdsglæde

I RelationsNetværket har vi valgt at sætte fokus på ARBEJDSGLÆDE og den 11. september 2018 afholder vi det første netværksmøde om emnet. Det er planen, at det nye arbejdsglædenetværk skal mødes til 6 årlige netværksmøder, hvor vi vil sætte fokus på forskellige temaer, metoder og udfordringer omkring arbejdsglæde.

På dette første møde har vi allieret os med KRIFA, der i flere år har arbejdet aktivt for at skabe mere arbejdsglæde på de danske arbejdspladser.

Dato: 11. september 2018
Tid: 13.00 – 16.00
Sted: Severin Kursuscenter, Skovsvinget 25, 5500 Middelfart
Pris: 200 kr. + moms
Tilmelding: kbv@relationsnetvaerket.dk (gæster er velkomne)

Nyeste forskning viser, at der er 7 faktorer der især påvirker vores arbejdslyst!

Krifa har i samarbejde med Institut for Lykkeforskning og Kantar Gallup udarbejdet de største danske undersøgelser, der kortlægger danskernes arbejdslyst. På dette netværksmødet vil du blandt andet blive præsenteret for God Arbejdslyst Indekset. Indekset kortlægger, hvad der betyder mest for danskernes arbejdsglæde. Hvad består arbejdslysten af? Hvilke faktorer påvirker arbejdslysten-?, og i hvilken grad påvirker de arbejdslysten?

På mødet vil der også blive præsenteret redskaber og viden, man kan bruge i sit arbejde med at forbedre din egen og andres arbejdslyst.

Programmet for netværksmødet ser således ud:

  • 13.00 Velkomst og præsentation
  • 13.15 Mød en som du ikke kender – 1-1-relationssamtaler
  • 14.15 Pause
  • 14.30 God arbejdslyst v. Krifa
  • 16.00 Tak for  i dag

 

RelationsNetværket Netværk God Arbejdslyst Relationer RelationsNetværket Netværk God Arbejdslyst Relationer