Stil fuldt hold på arbejde

Skab en sundere arbejdsplads med høj produktivitet og glade medarbejdere, der møder på jobbet (næsten) hver dag.

Forestil dig en hverdag på din arbejdsplads. Alle er mødt på arbejde. Stemningen er god. Trivsel er god. Der er flow og kvalitet i løsning af arbejdsopgaver. Arbejdsrelateret sygefravær er lavt. Medarbejderomsætningen er beskeden. Vikarkontoen forsvindende. Bundlinjen er god, da du kan stille fuldt hold på arbejde hver dag.

Er det ikke helt sådan på din arbejdsplads, så deltage i dette netværksmøde og bliv inspireret til at skabe den virkelig på din arbejdsplads.

Dato: 29. oktober 2020
Tid: 08.30 – 11.30
Sted: Oplyses senere (trekantområdet)
Pris: 200 kr. + moms
Tilmelding: kbv@relationsnetvaerket.dk (gæster er meget velkomne)

På dette netværksmøde giver Anne Sophie Hensgen fra BIGGER VISON sit bud på den korteste vej til at skabe en sundere arbejdsplads ved systematisk at forebygge arbejdsrelateret sygefravær og fremme trivsel. Med fokus på gennemsigtighed og i et respektfuldt samarbejde mellem ledere og medarbejdere.

Du bliver introduceret til den enkle, men effektive, 3-trins BIG-model til at stille fuldt hold på arbejde, og du får gratis adgang til den digitale platform ”Stil fuldt hold på arbejde”, der viser, hvordan du let og proaktivt kan bruge BIG-modellen på din arbejdsplads.

Program for netværksmødet:

  • 08.30 – Velkomst og præsentation (Morgenkaffen er klar fra 8.15)
  • 08.45 – Mød en som du ikke kender (endnu) – 1-1-relationssamtaler
  • 09.45 – Pause
  • 10.00 – Stil fuldt hold på arbejde – inspiration v. Anne Sophie Hensgen
  • 11.30 – Tak for i dag.