Teknos fik besøg af adoptionsklasse

Som led i RelationsNetværkets initiativ “Virksomheder adopterer skoleklasser” har virksomheden Teknos i Vamdrup adopteret en 5. klasse fra Aadalsskolen.

Det var nogle glade og meget interesserede elever der mødte op på Teknos, og de bidrog hver især med deres viden til det de så på virksomheden.

Hver elev havde forberedt en kort præsentation af sig selv som blev vist på en Rooster:

Teknos Aadalsskolen Vamdrup Kolding Kommune Virksomheder adopterer skoleklasser RelationsNetværket

 

Det var elevernes første besøg på virksomheden. På dette læringsbesøg så eleverne, hvordan der er forskel på træets holdbarhed i forskellige landes klima. De så virksomheden produktion, hvordan man blander lak, og hvordan virksomhedens førerløse truck kører rundt, og hvordan man via logistik flytter rundt på reolerne på lageret for at skabe mere plads.

Uden mad og drikke dur helten ikke, så der var naturligvis også forplejning undervejs. Den bestod bla. af velkomstboller med saftevand, og siden hen frokost med pølsehorn, sandwich og ribbensteg m. rødkål. Alle blev vist mætte og var klar til gåturen hjem til skolen igen.

 

Teknos Aadalsskolen Virksomheder adopterer skoleklasser Kolding Kommune RelationsNetværket Den åbne skole Teknos Aadalsskolen Virksomheder adopterer skoleklasser Kolding Kommune RelationsNetværket Den åbne skole