Turistbrochure til Scandic Eremitage

Den 26. september 2017 var 2. B fra Ordrup Skolelæringsbesøg hos deres adoptionsvirksomhed Scandic Eremitage i Kongens Lyngby.

Temaet for dette læringsbesøg fra: Udarbejdelse af en turistbrochure til hotellet i børnehøjde.

Efter velkomsten, og eleverne præsenation af deres sidste besøg, blev de delt op i 3 grupper. En gruppe skulle i svømmehallen, en anden skulle på Lyngby Bibliotek og den tredje gruppe skulle i Lyngby Storcenter for at udforske, hvilke aktiviteter, mad, butikker og legeområder der var aktuelle for børn.

Scandic Eremitage Ordrup Skole Virksomheder adopterer skoleklasser den åbne skole RelationsNetværket

Gruppen som var i Lyngby Storcenter gik rundt i centret, og fandt butikker der var relevante for børn, blandt andet Fætter BR, Gameshop og Arnold Busk som var de mest populære.

 

Eleverne skulle også finde steder, hvor man kunne købe mad til børn, og her var Paradis is, Joe & The Juice og Pandekagehuset de meste populære blandt eleverne.

Sidst, men ikke mindst, blev legepladsen testet og her boltrede eleverne sig, og fik afprøvet de forskellige muligheder.

Scandic Eremitage Ordrup Skole Virksomheder adopterer skoleklasser den åbne skole RelationsNetværket Scandic Eremitage Ordrup Skole Virksomheder adopterer skoleklasser den åbne skole RelationsNetværket Scandic Eremitage Ordrup Skole Virksomheder adopterer skoleklasser den åbne skole RelationsNetværket

Dagens overraskelse: Der var besøg i RAVN Copenhagen, hvor eleverne stillede en masse spørgsmål til ejeren om hvordan det er, at drive en butik i Lyngby Storcenter. Hvor kommer tøjet fra? Tjener man mange penge? – var nogle af de mange spørgsmål som elverne stillede.

Scandic Eremitage Ordrup Skole Virksomheder adopterer skoleklasser den åbne skole RelationsNetværket Scandic Eremitage Ordrup Skole Virksomheder adopterer skoleklasser den åbne skole RelationsNetværket