Velkommen til plejehjemmet Æblehaven

I Assens Kommune har plejehjemmet Æblehaven adopteret skoleklasser fra Hårby skole.

1. B har netop været på deres første læringsbesøg – af mange – på plejehjemmet. Om 2 uger kommer 1. A på deres første læringsbesøg.

Eleverne var godt forberedte og meget spændte da de mødte ind på plejehjemmet. Her fik de forklaret hvad tavshedspligt er, så pedellens arbejdsredskaber og afprøvede en brandslange, så kontor, afprøvede rengøringsvogne, så plejehjemmets kølerum til mad, og var inde at besøge flere af hjemmets beboere, hvor de også afprøvede hvad en plejeseng kan.

Læringsbesøget sluttede med snobrødsbagning i plejehjemmets udeområde sammen med beboerne. Der blev dannet fine nye relationer med både medarbejdere og beboere.

En tidligere politimand, der havde billede af sin politihund og en beboer der fortalte hvorfor hun manglede dele af det ene ben fængede meget hos eleverne.

Plejehjemmets leder Birthe Badstue Pedersen udtaler efter besøget: “Vi ser frem til nye lærings- og undervisningsbesøg og glæder os til at følge eleverne gennem hele skolelivet og vække deres interesse for vores område“.