Præsentationsfilm i Bilka Kolding

I Kolding Kommune har Bilka Kolding adopteret en skoleklasse fra Brændkjærskolen. Eleverne var på deres sidste læringsbesøg den 8. marts 2023.

Dagens tema var: Præsentationsfilm om de enkelte afdelinger i Bilka.

Eleverne skulle i grupper producere små præsentationsfilm. På skolen havde eleverne undersøgt de respektive afdelinger og skrevet drejebøger med fokus på filmiske virkemidler, så de var klar til besøget. Endvidere havde eleverne god viden om flere af afdelingerne fra et tidligere læringsbesøg.

Se omtale af tidligere besøg her:

På dagen for læringsbesøget blev eleverne, som altid, taget godt imod i Bilka. Eleverne blev kort informeret om, hvordan Bilka som organisation var indrettet og ganske kort informeret omkring, hvad de lagde vægt på hos deres medarbejdere.

Herefter var det tid til, at eleverne kunne fortsætte det arbejde, som de hjemmefra havde påbegyndt. Der blev samtidig spist bananer, müeslibarer og drukket vand, som Bilka så høfligt havde stillet til rådighed. Enkelte grupper lånte Bilka-skjorter til filmene, og en enkelt gruppe fik lov at låne Bilkas maskotkostume. Der skulle efter sigende være temmelig varmt inde i det! Til en af grupperne blev der også stillet en lift til rådighed, så gruppen kunne skyde gode oversigtsbilleder af den valgte afdeling.

Følgende afdelinger var i fokus ved læringsbeøget:

  • Elektronik
  • Caféen foran selve butikken
  • Home and Living
  • Slikafdelingen

Da optagelserne var i hus, var det tid til at redigere. Dette arbejde foregik til dels hos Bilka, men også efterfølgende hjemme på Brændkjærskolen. De færdige film blev set og evalueret i klassen, samt gjort tilgængelig for Bilka, Kolding.